Precio al público 3,00 euros

Juliol
Vacancer

30,31 i 1

Cap de Setmana a la Garrotxa
'Estanyol d' Amunt
Casa Rural


SETENA TROBADA
d 'intercamvi
Profesional
Alternatiu
***********************************


Foto Marta Sunyer

Les 7 bruixetes
Faran
de
les
Seves ......
Prepareu - vos! !

Fotos per Marta Sunyer


2 comentarios:

 1. Ha sigut un cap de semana perfecte! M'ha encantat tota l'experiència viscuda amb vosaltres, un munt de sensacions i emocions han sorgit entre nosaltres i una germanor poderosa s'ha establert per sempre.
  Gràcies Martona.
  Petonets.
  Montse Conesa

  ResponderEliminar
 2. Hi havia una vegada set bruixetes escampades pel món. Cadascuna tenia un anhel, un desig i un sentiment. Amb aquests ingredients fabricaven pocions màgiques que no sempre els funcionava però les ajudava a volar cada dia una mica més amunt.
  Un dia, una de les bruixetes va decidir buscar un lloc màgic on reunir-se amb les altres per reforçar aquests anhels, desitjos i sentiments i construir quelcom més profunt. D'aquesta manera, es van trobar totes set en un paratge ple de llum i durant tres dies van riure, plorar, cantar, ballar, parlar, es van abraçar, es van consolar, es van sincerar i es van estimar com mai ho havien fet abans. I una tarda, a la caiguda del sol, en el bosc màgic, es van agafar de les mans, van tancar els ulls i van somriure. A partir d'aquell dia, ja no van sentir-se mai més soles.
  Des de llavors, encara que estiguin a mil quilòmetres de distància, amb els seus anhels, els seus desitjos i els seus sentiments segueixen fabricant pocions màgiques que ara sí funcionen, i brillen amb la força de la Dona Salvatge.
  I si et fixes bé, en les nits de lluna plena, les libèlules volen de nit, se sent cantar l'aire, riure els arbres, la lluna té un posat serè i les flors, les més petites, desprenen aromes dolces de colors.
  Hi havia una vegada set bruixetes: la de la mirada serena, la de la veu cristallina, la de les mans de llum, la guaridora de l'esperit, la de l'alegria fresca, la de la clarividència i la dels mil colors. Totes set ara són una.

  Les petjades que queden dins del cor, aquestes d'amistats sinceres, són les que ajuden a tancar les ferides que porta el camí de la vida.

  ResponderEliminar